Gece uykudan eden öksürük krizlerine artık son! Bu doğal karışım öksürükleri anında kesecek!

Gece uykudan eden öksürük krizlerine artık son! Bu doğal karışım öksürükleri anında kesecek!
Havalar artık soğudu ve kış geldi. Havaların soğumasıyla birlikte öksürük krizleri de artmaya başladı. Salgın hastalıklarla birlikte sıkça görülen öksürük krizlerini önlemenin bazı yöntemleri bulunuyor.

Havalar soğudu ve Kasım ayı sona ermeden kış geldi. Yurdun birçok yerinde kar yağışları da başlarken, soğuk havalarla birlikte salgın hastalıklar da yaygın hale geldi. Soğuk algınlığı, grip ve nezle gibi hastalıklar sıkça karşımıza çıkarken, birçok kişi bu tür hastalıkların bir sonucu olarak öksürük krizleri ile baş etmek durumunda kalabiliyor. Ancak öksürük krizlerine karşı oldukça etkili bir tarif bulunuyor.

Öksürük krizleri, özellikle gece uykularında oldukça can sıkıcı bir hal alabiliyor. Kişiyi konforundan eden ve bir sağlık sorunu olan öksürük krizleri, aynı zamanda boğazda tahrişe de neden olabiliyor. Bu tür durumlarda genellikle öksürük şurupları ve çeşitli haplar kullanılıyor ancak doğal bir karışım da öksürük krizlerine karşı oldukça etkili. Bronşit ve kuru öksürük sorunu yaşayanlar için işte o tarif ve detaylar…

KURU ÖKSÜRÜK KRİZLERİNE SON!

ilac-surup-1475716.jpg

Kuru öksürük krizleri ve bronşit şikayeti olan birçok kişi çeşitli şuruplar ve haplar içmek zorunda kalabiliyor. Ancak bu tür sorunları çözmek için bazı doğal yöntemleri de deneyebilirsiniz. Bu yöntemlerden biri olan bu tarif, öksürüğe karşı oldukça etkili.

Söz konusu doğal tarif için sadece su, bal ve muz gerekiyor. 400 ml ılık su, 2 adet muz ve 2 yemek kaşığı bal ile hazırlanan bu tarif, öksürük krizlerinin sona ermesine yardımcı olacak.

ÖKSÜRÜK ÖNLEYİCİ KARIŞIM NASIL HAZIRLANIR?

Söz konusu mucizevi öksürük önleyici karışımı hazırlamak için ilk olarak muzları soyup, plastik bir ezici yardımıyla iyice ezin. Posa haline gelen muzu seramik veya cam kase içine koyun ve üzerine ılık suyu ekleyin. 30 dakika karışımı bekletin ve karışım soğuduktan sonra içine balı da ekleyin.

Kuru öksürük için koruyucu etki sağlayan bu karışım hazırlanırken, günde 4 seferde tüketilmesi tavsiye ediliyor. Tariffi her gün taze şekilde hazırlamak gerekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.