Vali Mehmet Ali Özkan, Diyarbakır'dan gelen şehit yakınlarıyla kahvaltıda buluştu

Vali Mehmet Ali Özkan, Diyarbakır'dan gelen şehit yakınlarıyla kahvaltıda buluştu
Vali Mehmet Ali Özkan, EMŞAV tarafından düzenlenen kahvaltı programında Diyarbakır'dan gelen şehit yakınlarıyla bir araya geldi

Vali Mehmet Ali Özkan, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) tarafından düzenlenen kahvaltı programında Diyarbakır ilinden gelen şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Bu önemli etkinlikte, şehit yakınlarıyla birlikte olmanın ve onlarla dayanışma içinde olmanın değerini vurguladı.

65df2811-fead-4ab2-8b0e-07ab20017e71.jpeg

Vali Özkan, şehit yakınlarına duyduğu saygı ve minneti ifade ederek, onların fedakarlıklarının ve kaybettikleri sevdiklerinin anısının her zaman yaşayacağını belirtti. Şehitlerimizin vatan için verdiği mücadeleye vurgu yaparak, onların bizlere emanet ettiği değerleri koruma ve yaşatma sorumluluğumuzun altını çizdi.

Vali'den Şehit Ailelerinin İsteklerine Cevap

Kahvaltı programı sırasında, şehit yakınlarıyla samimi bir şekilde sohbet eden Vali Mehmet Ali Özkan, onların taleplerini dinleyip, ihtiyaçlarının karşılanması konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Şehit ailelerine destek olmanın, onların yanında olduğunu göstermenin ve onlara moral vermeyi amaçladıklarını belirtti.

d938c161-1cbc-4321-abbe-499afb8cdb39.jpeg

Bu tür etkinliklerin, şehit yakınlarına olan vefa borcumuzu yerine getirmek, onlara destek olmak ve onların yanında olduğumuzu hissettirmek adına önemli olduğunu vurgulayan Vali Özkan, şehitlerimizin her zaman gurur kaynağı olduğunu ve onların anısını yaşatmak için çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Vali Mehmet Ali Özkan, kahvaltı programının sonunda şehit yakınlarına teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın önemine vurgu yaptı. Şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmaya ve onların ailelerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

8833dcdc-3ff8-4724-8830-d94b28339d57.jpeg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.