Tunceli İline 550 kapasiteli Yurt Yapılıyor

Tunceli İline  550 kapasiteli Yurt Yapılıyor
 hozathaber.com İnternet Editörü
İlimizde yapılacak olan 550 kişilik kız öğrenci yurdu için protokol imzalandı.

Vali Mehmet Ali Özkan, yaptığı konuşmada, kısa sürede tamamlanması planlanan 550 kapasiteli üniversite kız öğrenci yurdu projesinin önemine vurgu yaptı. Kentin gelişimi ve kalkınması için yeni hizmetlerin önemine değinen Vali Özkan, bu yurt projesinin de bu hedef doğrultusunda atılan adımlardan biri olduğunu belirtti.

Vali Özkan, yurdun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, bu projenin hayata geçmesinde destek olan Spor Toto Teşkilat Başkanlığı yetkililerine de şükranlarını iletti. Yurt projesinin tamamlanmasıyla birlikte, üniversite öğrencisi kızların barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı, güvenli ve konforlu bir ortamın sağlanacağı ifade edildi.

Bu yeni kız öğrenci yurduyla birlikte, üniversite eğitimine devam eden genç kızların barınma sorunu çözülmüş olacak ve onlara rahat bir ortam sunulacak. Bu da kız öğrencilerin daha iyi bir eğitim alabilmelerine ve kentteki üniversite hayatını daha verimli bir şekilde sürdürebilmelerine olanak sağlayacaktır.

Vali Mehmet Ali Özkan, kentin gelişimi için yapılan bu tür hizmetlerin devam edeceğini ve daha nice projelerin hayata geçirileceğini belirterek, ile katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 310 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.