Yaralar Sarılıyor: 250 Konteyner Çemişgezek'e Ulaştı!

Yaralar Sarılıyor: 250 Konteyner Çemişgezek'e Ulaştı!
6 Şubat'ta yaşanan büyük felaket sonrasında "Genel Hayata Etkili Afad Bölgesi" ilan edilen ilçeye, mağdur vatandaşlar için 250 adet geçici konut teslim edildi.

6 Şubat'ta ülkeyi yasa boğan büyük felaket sonrasında alınan kararla "Genel Hayata Etkili Afad Bölgesi" ilan edilen ilçede, ağır hasar görmüş binaların yıkım çalışmaları başlatılıyor. Bu süreçte mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirgemek adına 125 TIR ile 250 adet geçici konut ilçeye teslim edildi.

Yıkım çalışmaları başlamadan önce vatandaşların mağdur olmamaları için devreye sokulan bu geçici konutlar, felaketin yaralarını bir nebze olsun sarmak adına önemli bir adımı temsil ediyor. Bu konteynerler, hasarlı binalarından tahliye edilecek aileler için hem güvenli bir sığınak olacak hem de yeni evleri tamamlanana kadar onlara bir barınak sağlayacak.

İlçe yönetimi, konteynerlerin en kısa süre içerisinde hak sahiplerine teslim edilerek, mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalara hız verdi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, felaketin ardından birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağımıza olan inancımızı yineliyoruz.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 797 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.