Kamyonetin Kasasından Düşen Kovandan Çıkan Arılar Mahalleyi İstila Etti

Kamyonetin Kasasından Düşen Kovandan Çıkan Arılar Mahalleyi İstila Etti
Tunceli'nin Çemişgezek beldesinde, arı taşıyan kamyonetten dökülen kovanlar sebebiyle binlerce arı etrafa yayıldı. Bu saldırı sonucu 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Tunceli’nin Çemişgezek beldesinde, arı taşıyan bir kamyonetin kovan yükü yola döküldü. Bu olayla birlikte binlerce arı etrafa yayıldı, yerel halka saldırdı. Bu beklenmedik durum karşısında 3 kişi arı sokmasından dolayı hastaneye sevk edildi.

Bu talihsiz olay, Çemişgezek'te Elazığ Caddesi'nde yaşandı. Görgü tanıklarının aktardığına göre, kamyonet merkezi bölgelerden birinde ilerlerken birden kovanlarını yola savurdu. Binlerce arı aniden ortaya çıkarak civardaki insanlara saldırmaya başladı. Durumun ciddiyeti üzerine 112 acil ekipleri, polis ve arıyla başa çıkmak için ekipmanlı bazı vatandaşlar olay yerine sevk edildi. Arılar tarafından sokulan 3 kişi acilen hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay esnasında sokulan Miraç Turgut, "Ana cadde üzerinde ilerlerken birden başımıza gelen bu durumu başta anlayamadım. İnsanlar kaşınarak tepki veriyordu. İlk başta belki bir tür haşere saldırısı olduğunu düşündüm, ama yakından bakınca bunun arı saldırısı olduğunu fark ettim. Kendimi güvende hissetmediğim için yakındaki bir mağazaya sığındım. Orada bulunanlar hemen ambulansı aradılar, ama nihayetinde bir tanıdığın arabasıyla hastaneye ulaştım. Burada gerekli tedaviler uygulandı." şeklinde konuştu.

Yaşanan bu kaotik durumun ardından arılar uzmanlar tarafından toplandı ve kovanlarına geri konuldu.

dersimde-ari-telasi.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.