Tuncelili Ö.T İsimli Şahıs Hakkında Dolandırıcılık İddiası

Tuncelili Ö.T İsimli Şahıs Hakkında Dolandırıcılık İddiası
Hozat’ta dolandırıldığını iddia eden şahıs adaletin yerini bulmasını istiyor

Hozat’ta dolandırıldığını iddia eden şahıs adaletin yerini bulmasını istiyor

Hozat’ta Ö.T. isimli kişi tarafından dolandırıldığını iddia eden M.K. uzun süredir devam eden mahkeme nedeniyle mağdur olduğunu belirterek adaletin tecelli etmesini istedi.

İddiaya göre Tunceli’nin Hozat ilçesinde yaşayan Ö.T. isimli şahıs Kocaeli/Gebze'de bulunan özel bir şirkete çalışmak için gitti, iş yerine ticari kullanımlar için bir araç lazım olduğunu öğrenen Ö.T., çalıştığı iş yerinin sahibi olan M.K. isimli şahsa kendisinin galerici bir arkadaşı olduğunu, bu arkadaşından bir araç alabileceklerini söyledi, iş yeri sahibi M.K.' da çalışanı olan Ö.T.'ye güvenerek aracı almaya karar verdi.

2009 MODEL OLAN ARACI Ö.T.'NİN ADINA ALDILAR M.K VEKALETÇİ OLDU

Ö.T.’nin adına alınan araç ön ödemeli ve taksitli bir şekilde alındı. İddiaya göre Ö.T aracı kendisinin adına aldı, ancak aracın ön ödemesini ve taksitlerini iş yeri sahibi M.K. ödedi.

Ö.T. ARABAYI DA ALARAK KAYIPLARA KARIŞTI

İddiaya göre Ö.T. isimli şüpheli şahıs üzerinde hiçbir emeği olmadığı ve herhangi bir ödeme yapmadığı aracı iş yerinden ayrılırken kendisi ile birlikte aldı ve kayıplara karıştı.

HOZAT HABERE KONUŞAN İŞ YERİ SAHİBİ M.K. MAĞDUR OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ

Hozat Haber’e konuşan ve mağdur olduğunu söyleyen M.K. "Ben rahatsızlığımdan ötürü hastanede tedavi olurken Ö.T. işten ayrılmış ve işten çıkarken işyerinden arabayı izinsiz bir şekilde kendisiyle götürmüş, daha sonrasında aramalarımıza cevap vermedi, kendisi bizi dolandırmıştır, mağdur olduk. Şikayetçi olduk, ancak uzun süredir herhangi bir sonuç alamadık." Şeklinde konuşmuştur.

Ö.T. İSİMLİ VATANDAŞ HAKKINDA TUNCELİ/HOZAT'TA 3 TANE DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN AÇILMIŞ SORUŞTURMA OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre Hozat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ö.T. hakkında Nitelikli Dolandırıcılık suçundan başlatılmış 3 adet nitelikli dolandırıcılık dosyası olduğu iddia edildi.

DOLANDIRICI OLDUĞU İDDİA EDİLEN Ö.T İDDİALARI REDDETTİ

M.K’nin kendisini dolandırdığını iddia ettiği Ö.T Gazetemizi arayarak iddiaları reddetti.

M.K' nın kendisini dolandırdığını iddia eden Ö.T kendisinin yanında çalıştığını zaman zaman anlaşmazlığa düştüklerini ve M.K'nın yeşil reçeteli tedavi gördüğünü ve defalarca onu bu konuda uyardığını ve bu şekilde devam etmesi halinde yanında çalışmayıp ayrılacağını defalarca dile getirdiğini söyledi.Daha sonra M.K'nın kendisine banka hesaplarınca bloke getirdiğini ve aldıkları aracın defalarca cezasını ödedikleri ve zaman zaman icralık olduğu için kendisinin bu borçları ödemek için aracı sattığını ve halende M.K'nın acmıs oldugu maddi zararın halende devam ettiğini söyleyen Ö.T kendisini dolandırdığını iddia eden M.K'nın sağlıklı düşünmediğini ve kendisine bu konu hakkında dava açacağını dile getiren Ö.T yapılan bütün iddiaları reddetti.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.