Tunceli Pertek İlçesi Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir (Nerelidir?)

Tunceli Pertek  İlçesi Kaymakamı Ahmet Coşkun Kimdir (Nerelidir?)
1993 Giresun doğumlu Ahmet Coşkun, Kastamonu Devrekani ilçesinin yeni kaymakamı olarak atandı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Coşkun, önceki görevlerinde birçok ilçede kaymakam vekilliği yapmıştı.

Tunceli'nin Pertek ilçesinin genç Kaymakamı Ahmet COŞKUN, 1993'te Giresun’un Güce bölgesinde dünyaya geldi. Giresun'da aldığı eğitimle hayata adım attı ve 2012 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine başladı, buradan 2017 yılında başarılı bir şekilde mezun oldu.

2019'da gösterdiği başarıyla Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Coşkun, 107. dönem Kaymakam Adayı olarak mülki idare camiasına katıldı. Mesleki stajlarını Giresun valiliğinde, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ve Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde tamamladı. Ardından, Elazığ'ın Sivrice, Adana'nın Tufanbeyli, Yozgat'ın Akdağmadeni ve Ordu'nun Kabataş ilçelerinde geçici olarak kaymakam vekilliği yaptı.

Dinamik yöneticiliğiyle tanınan Ahmet Coşkun, 09.09.2021 tarihinde Devrekani ilçesine atanarak yeni görevine başladı. Ayrıca Coşkun, Cumhuriyet Savcısı Ayşen Paksoy Coşkun ile mutlu bir yuva kurmuştur.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1011 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.