Pertek'te Kaymakam Ahmet Coşkun Göreve Başladı!

Pertek'te Kaymakam Ahmet Coşkun Göreve Başladı!
Tunceli'nin Pertek ilçesine atanan Kaymakam Ahmet Coşkun, resmi görevine başladı. Hükümet Konağı'nda düzenlenen karşılama töreninin ardından kurum amirleriyle tanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Tunceli'nin Pertek ilçesine yeni atanmış olan Kaymakam Ahmet Coşkun, görevine resmi olarak başlamış bulunmaktadır. Resmi Gazetede duyurulan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonucunda Pertek'e atanmasının ardından, ilçe halkı yeni kaymakamıyla tanışmış oldu. Ahmet Coşkun'un göreve başlamasını teşrif eden bir karşılama töreni, Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Bu özel törene ilçenin kurum amirleri, yerel bürokratlar, çalışanlar ve halktan birçok kişi katılım gösterdi.

Karşılama töreninin samimi ve sıcak bir atmosferde geçmesi, Kaymakam Coşkun'un ilçe halkı tarafından sıcak bir şekilde benimsendiğinin göstergesi oldu. Törenin sona ermesiyle birlikte Coşkun, ilçedeki kurum amirleriyle bir araya gelerek tanışma toplantısı düzenledi. Bu toplantıda, ilçenin genel sorunları, beklentileri ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni görevine başlamış olan Kaymakam Ahmet Coşkun'un, ilçede gerçekleştireceği çalışmalar ve projelerle Pertek'in daha da gelişip kalkınmasına katkıda bulunması büyük bir beklenti içerisindedir. Halk da yeni kaymakamlarının getireceği yeniliklere ve çalışmalara umutla bakmaktadır.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 556 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.