Pülümür'de 24. Geleneksel Bal Festivali Büyük Coşkuyla Kutlandı

Pülümür'de 24. Geleneksel Bal Festivali Büyük Coşkuyla Kutlandı
Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düzenlenen Bal Festivali, çeşitli şehirlerden gelen binlerce ziyaretçi ve ünlü sanatçıların katılımıyla renkli sahnelere ev sahipliği yaptı.

Pülümür'de Bal Festivali Rüzgarı Esti: Binlerce Vatandaş Coşkuyla Kutladı

Tunceli'nin Pülümür ilçesi, 24. Geleneksel Bal Festivali'nin renkli ve coşkulu atmosferine ev sahipliği yaptı. Belediyenin düzenlediği bu özel etkinlik, Tunceli başta olmak üzere Elazığ, Erzincan ve Bingöl'den gelen binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Festivale damga vuran anlar, bal tadımı ve halka açık konserler oldu. Pinhani, Erdoğan Emir, Umut Altınçağ, Gülten Benli ve Hüseyin Türkü Denizi gibi sanatçılar sahne alarak geceye renk kattılar.

pulumur4.jpg

Festivalin ev sahibi olan Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, festivale emeği geçen herkese minnettarlık duygularını dile getirdi ve sahne alan sanatçılara teşekkür niteliğinde plaket takdim etti. Özel davetliler arasında CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ve Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu gibi isimler de vardı. Festival, hem yerel hem de komşu şehirlerden gelen binlerce katılımcı ile unutulmaz anlara sahne oldu.

pulumur3.jpg

pulumur2.jpg

1-pulumur.jpg

pulumur4-001.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2183 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.