CUMHURBAŞKANINA HAKARET ETTİĞİ İDDİASIYLA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

CUMHURBAŞKANINA HAKARET ETTİĞİ İDDİASIYLA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
CİNSEL SALDIRI FAİLİ DENİZ HALİSDEMİR CUMHURBAŞKANINA HAKARET ETTİĞİ İDDİASIYLA 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre zihinsel engelli S.Y.’yi 2021 yılında kaçırıp 4 gün boyunca alıkoyup uyuşturucu vererek cinsel saldırıda bulunan Deniz Halisdemir, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla 14 yaşındaki H.A.Y. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre cinsel saldırı faili Deniz Halisdemir ile suça sürüklenen çocuk H.A.Y.'nin babası olan M.Y. arasında sosyal medya üzerinden kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle husumet mevcuttu, Deniz Halisdemir geçtiğimiz günlerde suça sürüklenen H.A.Y.'nin paylaştığını iddia ettiği paylaşımı görünce H.A.Y. hakkında Cumhurbaşkanına Hakaret suçundan işlem yapılması adına suç duyurusunda bulunduğu iddia ediliyor.

Cinsel saldırı faili Deniz Halisdemir'in daha öncesinde arkasında siyasi güç olduğu ve siyasi partiye üye olduğu için itirafına rağmen tutuklanmadığı da günden olan iddialar arasındaydı.

NE OLMUŞTU?

Cinsel saldırı faili Ergün Sevinç ve Deniz Halisdemir, 2021 yılında yüzde 50 engelli olan S.Y’i İzmit’ten İstanbul’a silah zoruyla kaçırmış ve uyuşturucu vererek işkenceyle 4 gün boyunca cinsel saldırıda bulunmuştu.

Faillerden Deniz Halisdemir’in Tunceli Nöbetçi Mahkemesi’ne verdiği dilekçede silah zoruyla kaçırma, işkence ve cinsel saldırı suçlarını itiraf etmesine rağmen failler tutuklanmadı.

Faillerden Ergün Sevinç’in daha önce de S.Y’i silahla tehdit ederek kaçırdığı ve metamfetamin olarak bilinen sentetik uyuşturucu içirerek cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.