Çemişgezek'te İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı!

Çemişgezek'te İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı!
Çemişgezek'te düzenlenen İlköğretim Haftası etkinlikleri, öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Altuntaş'ın anlamlı konuşması ve öğrenci şiirleri öne çıktı.

Çemişgezek'te, İlköğretim Haftası kutlamaları yoğun katılımla ve coşku içinde gerçekleştirildi. Hükümet konağının önündeki tören alanında toplanan öğrenciler, öğretmenler ve veliler, bu özel günü birlikte kutladılar.

Atatürk anıtı önünde başlayan programda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Altuntaş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak, anıta çelenk bıraktı. Topluluğun, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşımızı hep bir ağızdan coşkuyla okuması, alandaki duygusal anları artırdı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Altuntaş, günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Altuntaş, "İlköğretim, bireylerin hayatında büyük bir öneme sahip. Burada atılan adımlar, çocuklarımızın geleceğini şekillendiriyor. Bu haftanın, hem öğrencilere hem de eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

ilkogretim-haftasi-duzenlendi.jpg

Tören sırasında, öğrencilerin hazırladığı şiirler büyük ilgi gördü. Öğrenciler, İlköğretim Haftası'nın önemini anlatan şiirleriyle duygusal anlar yaşattı. Kutlamaların sonunda, katılımcılar bu özel günün tadını çıkararak alanı terk ettiler. Öğrenci, öğretmen ve velilerin bir araya gelerek eğitimin önemini vurguladığı bu özel günde, Çemişgezek'te eğitime olan sevgi ve bağlılık bir kez daha gözler önüne serildi.(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 742 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.