ÇEMİŞGEZEK KAYMAKAMI ZOR KÖY GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇEMİŞGEZEK KAYMAKAMI ZOR KÖY GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Çemişgezek Kaymakamı Zor, Köy Gezilerini Sürdürüyor: Vatandaşların Sorunlarına Kulak Veriyor!

Çemişgezek ilçesine yeni atanmış olan Kaymakam Cüneyt Zor, ilçesini daha yakından tanıma ve köylerdeki sorunları yerinde inceleme amacıyla başlattığı köy gezilerine devam ediyor.

Kaymakam Cüneyt Zor, göreve başladığı günden itibaren ilçesinin farklı köylerine ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu çerçevede, Ulukale, Gülbahçe, Doğanalan, Dedebeyli, Güneybaşı, Gedikler ve Sarıbalta köylerine giderek muhtarlar ve köy sakinleri ile buluşuyor.

Köy gezileri sırasında, yerel halkın ihtiyaçlarına kulak veren Kaymakam Zor, köylerdeki mevcut durumu değerlendiriyor ve çözüm önerileri sunuyor. Aynı zamanda, vatandaşlarla samimi bir diyalog kurarak, ilçenin genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.

Kaymakam Cüneyt Zor'un köy gezileri, ilçenin daha iyi bir şekilde tanınmasını ve vatandaşların yaşadıkları yerdeki sorunların çözümüne yönelik kararların daha etkili bir şekilde alınmasını sağlamayı amaçlıyor. İlçe sakinleri, Kaymakam Zor'un bu özverili çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiriyor ve kendisine destek olmaya devam ediyor

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 319 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.