Kaymakam Zor, Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Kaymakam Zor, Köylülerin Sorunlarını Dinledi
 hozathaber.com Muhabiri
Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, Çemişgezek ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Zor, köylerin genel durumu hakkında bilgi aldı ve halkın taleplerini değerlendireceklerini belirtti.

Tunceli'nin Çemişgezek İlçe Kaymakamı Cüneyt Zor, Cihangir, Akçayunt köyleri ve Gedikler köyüne bağlı Yukarıdemirbük mezrasını ziyaret ederek, bölge sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Çemişgezek ilçesine bağlı köylerde gerçekleştirilen bu ziyaretlerde, Kaymakam Zor, köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek köylerin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakam Zor, görev süresi boyunca köy ziyaretlerini sık sık gerçekleştirmeyi ve vatandaşların ihtiyaçlarını dikkate almayı planladıklarını ifade etti.

Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor, "Köy ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor, bu sorunları birlikte değerlendirip çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Hizmet planlarımızı oluştururken, vatandaşlarımızın fikirlerinin bizim için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Köylerimizin acil ihtiyaçlarını elimizden geldiğince en kısa sürede karşılamak için çaba göstereceğiz" dedi.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.