Ferhat Tunç'tan Tepki: "Haddini Bilmezlik Etmişsin!"

Ferhat Tunç'tan Tepki: "Haddini Bilmezlik Etmişsin!"
 hozathaber.com Muhabiri
Yılmaz Güney hakkında sosyal medyada süregelen tartışmalar kızışıyor. İlyas Salman'ın Yılmaz Güney eleştirisine, sanatçı Ferhat Tunç'tan sert bir yanıt geldi. Tunç, Salman'ı "haddini bilmezlik"le suçladı.

Ferhat Tunç, İlyas Salman'ın Yılmaz Güney ile ilgili yaptığı yoruma sosyal medya üzerinden sert bir tepki gösterdi.

Yılmaz Güney hakkında Farah Zeynep Abdullah'ın yaptığı eleştirel yorumlara İlyas Salman da katılarak, “Yılmaz Güney’in şiddete dair eylemlerinin savunulabilir bir yanı olmadığını” ifade etti. Bu yoruma karşılık olarak Ferhat Tunç, İlyas Salman'a, “Yıllar önce belirli bir dergide yazdıkların sebebiyle zaten seni kabul etmiyordum. Munzur gözelerinde nezaketen selamlaşmış olsak da, bugün yaptığın yorumla Yılmaz Güney'i Haluk Kırcı ile yan yana getirmen kabul edilemez.” şeklinde cevap verdi.

vnnbjbjkgnbjkgmgo.jpg

Ne Olmuştu?

Murathan Mungan'ın Yılmaz Güney'in ölüm yıl dönümü hakkında yaptığı övgü dolu paylaşıma, ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Yılmaz Güney'in şiddet eylemlerine dikkat çeken bir yanıt vermişti. Bu yorum, sosyal medyada büyük bir tartışma başlatmış ve Güney’in ailesinin, Farah Zeynep Abdullah hakkında yasal işlem başlatma kararı aldığını duyurmuştu.

yilmaz-guneyy.jpg

Bu haber toplam 5729 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum