Tunceli’de ev sahibi olmak isteyenler çok sevinecek! Müjdeyi kamu bankası verdi: Ayda 3.642 lirayla alabileceksiniz…

Tunceli’de ev sahibi olmak isteyenler çok sevinecek! Müjdeyi kamu bankası verdi: Ayda 3.642 lirayla alabileceksiniz…
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Halkbankası, ev sahibi olmak isteyenlere uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Tuncelili vatandaşlar bu fırsatı kaçırmayın. İşte Hesaplı Evim Konut Kredi Kampanyası’nın detayları.

Hesaplı Evim Konut Kredi Kampanyası, ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Bu kampanya uygun faiz oranları, esnek ödeme seçenekleri ve ek avantajlarla donatılmıştır. Kamu bankası Halkbank ev sahibi olma yolunda size rehberlik edecek. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Hesaplı Evim Konut Kredi Kampanyası’na Halk Bankası’nın internet sitesi üzerinden online başvuru yapabilirsiniz. Ya da en yakın Halkbank Şubesine giderek işlemlerinizi halledebilirsiniz. Online başvuru için bankanın resmi internet sitesine girmelisiniz. Şimdi Halkbank’ın Hesaplı Evim Konut Kredi Kampanyası’nda faiz oranları ve ödeme tablosuna bakalım.

HESAPLI EVİM KONUT KREDİ KAMPANYASI’NIN AVANTAJLARI NELERDİR?

1557848.jpg

Hesaplı Evim Konut Kredi Kampanyası, size özel avantajlar sunuyor. Bu kampanya ile elde edebileceğiniz fırsatlar şunlardır:

Yıllık yüzde 3,59 faiz oranı ve yüzde 5,93 yıllık maliyet oranı ile kredi kullanabilirsiniz. İster aylık eşit taksitler ile ister kendi belirlediğiniz tutarlar ile ödeme yapabilirsiniz. Kredi faiz oranlarınızda indirim almak için Halk Bankası’ndan Açık Hesap açtırabilir, otomatik ödeme talimatları verebilir ve bankanın kredi kartını edinebilirsiniz.

Bunun yanında, internet, mobil veya Dialog şube üyeliklerinizi aktifleştirerek, Hayat Sigortası, DASK, Konut Sigortası gibi ek hizmetlerden yararlanabilirsiniz. BES, Ferdi Kaza Sigortası, Sağlık Sigortası gibi ek ürünlerden üçünü seçerek kredi faiz oranlarınızda daha da indirim kazanabilirsiniz. Hayat sigortası primleriniz, yaşınıza ve kredi tutarınıza göre değişiklik gösterir.

HESAPLI EVİM KONUT KREDİ KAMPANYASI’NDA FAİZ ORANLARI

Hesaplı Evim Konut Kredisi’nden, 100 bin lira kredi çektiğinizi düşünelim. Bu kampanya ile 120 aya varan vade seçeneğini kullanabilirsiniz. Eğer 100 bin lirayı 120 vade ile çekerseniz ayda sadece 3 bin 642,88 TL taksit ile hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz.

Bahsi geçen kredide, senelik % 3,59 faiz oranı ve % 5,93 yıllık maliyet oranı olduğunu da belirtelim.

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.