Tunceli'de emeklilere fatura iadesi! 4000 TL hesaplara aktarılacak... Üstelik 8500 TL de promosyon ödenecek

Tunceli'de emeklilere fatura iadesi! 4000 TL hesaplara aktarılacak... Üstelik 8500 TL de promosyon ödenecek
 hozathaber.com İnternet Editörü
Tunceli’de ve diğer illerde bulunan emeklilere, maaş harici ödeme garantisi geldi. ING Bank emekliler için düzenlemiş olduğu kampanyanın kısa bir süre içinde sona ereceğini bildirdi. İşte detaylar…

Kasım ayının son günlerinde müşterilerine ve potansiyel müşterilerine seslenen ING Bank, kampanya geçerlilik tarihlerini hatırlattı. Bu ayın başında duyurmuş olduğu kredi ve kredi kartı kampanyalarının sona ermek üzere olduklarını belirten banka, ayrıca emekliler için de bir bilgilendirmede bulundu.

Ağır ekonomik şartlar karşısında toplumun büyük bir kesimine oran ile daha fazla ezilen emekliler için ek ödeme hizmetinin devam ettiğini belirten ING Bank, kampanyasının ayrıntılarını aktardı. İlgili şartları sağlayan emeklilere maaş harici ödeme yapacağını belirten banka, ayrıca fatura ödemeleri karşılığında da binlerce TL’nin hediye edileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

8500 TL’LİK PROMOSYON İÇİN SON 4 GÜN

elektrik-su-dogalgaz-faturasi-adina-kesilenler-dikkat-27-28-29-30-kasim-a-kadar-4000-tl-ye-kadar-iade-yapilacak-1200-836832.webp

Sektörün en güçlüleri arasında yer alan ve kurulduğu günden bu yana müşterilerinin yüzlerini güldürecek kampanyalara imza atan ING Bank, son olarak kasım ayı emekli promosyonu kampanyası ile dikkat çekti.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile imzalanan maaş ödemeleri protokolü kapsamında emeklilere aylıkları haricinde ödeme hizmeti sunan ING Bank, promosyon kampanyası için son geçerlilik tarihini 30 Kasım olarak bildirdi.

ING Bank’tan edinilen bilgilere göre maaş hesabını kasım ayının son iş gününe kadar taşıyan ve hesabın en az 3 yıl boyunca bankada kalacağını taahhüt eden tüm emeklilere, şu tutarlarda promosyon ödenecek:

  • Maaşı 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere: 5.100 TL
  • Maaşı 3.500- 7.499 TL aralığında olan emeklilere: 5.950 TL
  • Maaşı 7.500- 9.999 TL aralığında olan emeklilere: 7.650 TL
  • Maaşı 10.000 TL ve üzeri tutarlarda olan emeklilere: 8.500 TL

FATURA ÖDEYENE +4000 TL HEDİYE EDİLECEK

Maaş hesabını taşıyan emeklilere ek olarak uygun faizli kredi fırsatının da tanımlanacağını belirten ING Bank, ayrıca fatura ödeme talimatı verenlere de TL hediyesinin tanımlanacağını bildirdi. Banka verilen her talimata 1000 TL toplamda ise 4 bin TL tutarında para hediyesinin aktarılacağını ifade etti.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.