Tunceli’de DenizBank’a giden yaşadı: Tek bir işlem ile 1.000 TL kazanın! İşte şartlar…

Tunceli’de DenizBank’a giden yaşadı: Tek bir işlem ile 1.000 TL kazanın! İşte şartlar…
 hozathaber.com Muhabiri
DenizBank, iş yerinizin tüm ihtiyaçlarına cevap vermek için yeni bir kampanya başlattı. Bu işlemi yapanlar 1000 lira bonusu anında kazanacak. İşte tüm detaylar.

Yapmış olduğu kampanyalar ile dikkatleri üzerine çeken Denizbank, 1000 lira vereceğini duyurduğu yeni kampanyasını açıklayarak herkesi heyecanlandırdı.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre tek bir şart ile 1000 lira kazanılabilecek. Peki bu kampanyadan kimler yararlanabilecek? Kampanyaya nasıl katılım sağlanır? Şimdi Denizbank’ın fırsatlar içeren yeni kampanyasının tüm detaylarına bakalım.

KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

denizbank-kredi-kampanyasi-878409.jpg

Şahış Şirketi olarak ilk defa DenizBank müşterisi olursanız, Bonus Business kredi kartı, POS ve otomatik fatura ödeme talimatı alarak 1.000 lira bonus kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Bu güzel kampanya 22 Kasım 2023 ile 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, DenizBank şubelerinden Şahış Şirketi müşterisi olarak kaydolmak. Bu işlemi yaptıktan sonra, Bonus Business kredi kartı, POS ve otomatik fatura ödeme talimatı almanız yeterli. Sadece bu üç hizmeti aynı anda alan müşteriler, kampanyadan yararlanabilecek.

KAMPANYA KOŞULLARI NELERDİR?

Kampanya, sadece Bonus Business kredi kartları için geçerlidir. Ek kartlar, İşletme kartlar, Üretici Kartlar, Bireysel kredi kartları ve Banka kartları kampanya dışıdır. Ayrıca kampanya bireysel müşterilere özeldir yani her bir müşteri ödülden sadece 1 kere faydalanabilir. Müşteriler kampanya kapsamında en çok 1000 lira bonus kazanabilirler. İade ve iptal olursa bonus verilmeyecektir.

Kampanyadan yararlanmak için, POS’tan minimum 5.000 lira POS cirosu gerçekleştirmeniz, Bonus Business Kart alarak, Bonus Business kartı ile en az 3.000 lira harcama yapmış olmanız, En az 1 adet otomatik fatura talimatı tanımlamanız gerekmektedir. Bu koşullardan herhangi birini sağlamamanız durumunda, bonus yükleme işlemi yapılmayacaktır. Kampanyanın sona erdiği tarihten sonra, ödül yükleme kontrolleri yapılacak ve bonus yükleme işlemleri 20 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. DenizBank, iş yerinizin büyümesine katkı sağlamak için sizleri bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen DenizBank şubesine gidin ve 1.000 lira bonusun sahibi olun.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.