Sosyal Medyayı Sallayan İtiraf: Türkiye Bankaları, Kolombiya İddiasını Çürüttü

Sosyal Medyayı Sallayan İtiraf: Türkiye Bankaları, Kolombiya İddiasını Çürüttü
Sisal Şans Açıkladı: Milli Piyango İkramiyesi Kolombiya'da Değil, İstanbul'da

Sosyal medya ve haber mecralarında dolaşan, Milli Piyango yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına dair çıkan iddialara, Sisal Şans tarafından bir açıklama geldi. Şirket, iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti.

Sisal Şans'ın yaptığı açıklama şu şekilde:

"Şeffaflık ve doğru bilgilendirme ilkelerimiz doğrultusunda, bazı haber mecraları ve sosyal medya kanallarında dolaşan 'Milli Piyango yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’da bir kişiye çıktığı' iddialarına dair açıklama yapma ihtiyacı doğmuştur.

milli-piyango-cekilis-001.jpg

31 Aralık Pazar akşamı gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde, 400 milyon TL'lik büyük ikramiye, Milli Piyango Online üzerinden alınan bir tam bilete isabet etmiştir. Bu büyük ikramiye sahibi, İstanbul'da ikamet eden, 1969 doğumlu bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereği, talihlinin rızası olmadan daha fazla bilgi paylaşılamamaktadır. 'İkramiyenin Kolombiya’ya çıktığı' iddiası tamamen asılsız ve gerçek dışıdır.

Milli Piyango Online üyelik kaydı için T.C. kimlik numarası zorunlu tutulmakta olup, bu bilgi MERNİS üzerinden teyit edildikten sonra üyelik açılabilmektedir. Ayrıca ülkemizdeki mevcut yasal düzenlemelere göre, üyelerin oyun oynayabilmeleri ve ikramiye alabilmeleri için Türkiye bankalarında hesap sahibi olmaları gerekmektedir. İkramiye ödemeleri de üyelerin Türkiye'deki kişisel banka hesaplarına yapılmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.