Skoda sektörden sıyrıldı! 0 faiz ile 250 bin TL'lik kredi, 130 bin TL indirim tanımlayacak... Skoda kasım ayı kampanyaları

Skoda sektörden sıyrıldı! 0 faiz ile 250 bin TL'lik kredi, 130 bin TL indirim tanımlayacak... Skoda kasım ayı kampanyaları
Ülkemiz sınırları içerisinde en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alan Skoda, Kasım 2023 kampanyalarını müjdeledi. Firma, faizsiz kredi avantajları ile tüketicileri şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar…

Merkezi Çek Cumhuriyeti’nde bulunan ve kuruluş yılı 1895 olan otomobil devi Skoda, araç fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmış olduğu şu günlerde tüketicilerin yüzlerini güldüren yepyeni sıfır km araç kampanyalarına imza atmış olduğunu müjdeledi.

Çek Cumhuriyeti merkezli deneyimli otomobil firması Skoda, son olarak kasım ayı sıfır kilometre araç kampanyaları ile gündeme geldi. Araç sahibi olmak isteyip de nakit desteğine ihtiyaç duyan tüm tüketiciler için önemli kampanyalara imza atmış olduğunu bildiren otomobil devi, ilgili kampanyalarına ilişkin detayları paylaştı.

SKODA KASIM 2023 SIFIR ARAÇ KAMPANYALARI

2022-skoda-karoq-3-1280x720.jpg

Resmi internet sitesi üzerinden yayınlamış olduğu kasım ayı sıfır araç kampanyaları ile tüketicileri heyecanlandıran Skoda, söz konusu kampanyaları kapsamında tüketicilere hem kredi desteği vereceğini hem de indirim tanımlayacağını bildirdi. Firma, ilgili kampanyalarının içeriklerini şu şekilde sıraladı:

- Skoda Karoq kampanyası: 12 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile 250 bin TL’lik kredi hizmeti verilecek. Ek olarak 130 bin TL’ye varan indirim tanımlanacak.

- Skoda Scala kampanyası: 12 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile 200 bin TL’lik kredi hizmeti verilecek. Ek olarak 120 bin TL’ye varan indirim tanımlanacak.

- Skoda Kamiq kampanyası: 12 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı ile 200 bin TL’lik kredi hizmeti verilecek. Ek olarak 110 bin TL’ye varan indirim tanımlanacak.

‘SON GÜN’ UYARISINA DİKKAT

Bireysel statüde olan tüketicilere yüzde 0 faiz avantajı ile kredi desteklerinin verileceğini ve yanı sıra indirimli fiyat listelerinin de o kişiler için geçerli olacağını belirten Skoda, tüm kampanyaları için son geçerlilik tarihinin 30 Kasım 2023 olduğunu bildirdi. Firma, kampanyalardan yararlanmak isteyen tüketicilerin en yakın Skoda yetkili bayiine gitmeleri gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 114 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.