QNB Finansbank faizleri sıfırladı! Şoke eden kampanya için hesap yapıldı... Günlük 55 TL'ye 10 bin TL!

QNB Finansbank faizleri sıfırladı! Şoke eden kampanya için hesap yapıldı... Günlük 55 TL'ye 10 bin TL!
Kasım ayının son teklifini sunan QNB Finansbank, milyonların yüzlerini güldürdü. Rakiplerinin aksine faizleri düşüren banka, başvurulara açık olan ihtiyaç kredisinin detaylarını paylaştı.

Yüksek enflasyonun ülke ekonomisini dara düşürdüğü şu günlerde hayat şartları da oldukça ağırlaştı. Tunceli’de ve diğer illerde hissedilen ağır ekonomik şartlar milyonlarca vatandaşı büyük bir geçim derdinin içerisine doğru sürüklerken bu süreçte banka kredileri her zamankinden daha fazla talep görmeye başladı.

Bankaların ihtiyaç kredisi ürünleri arama motorlarında sık sık sorgulanırken artan politika faizi kredi faizlerinin de yükselmesine yol açtı. Yüksek faizden ötürü nakde olan ihtiyaçlarını bir türlü gideremeyen tüketiciler, kasım ayının son fırsatlarını yakın takip altına aldı.

Sene sonunun yaklaşması ile birlikte müşteri sayılarını artırma hedefini gerçekleştirmek isteyen birçok banka, avantajlı kredi kampanyaları düzenlemeye başladı. Bu noktada eşsiz kampanyası ile öne çıkan bankalardan biri de QNB Finansbank oldu.

Sektörün en güçlüleri arasında yer alan ve şubelerinin yanı sıra dijital ortamda Enpara aracılığı ile de hizmet veren QNB Finansbank, kasım ayının son teklifini sundu. Banka, faizlerin sıfırlanmış olduğu kredi ürününün ayrıntılarını aktardı.

YENİ MÜŞTERİLERİ İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI

en-uygun-kredinin-adresi-belli-oldu-qnb-finansbank-65-tlye-20-bin-tl-odeyecek-mobil-uygulamayi-indiren-kazanir-1.webp

2023 yılı müşteri sayısı hedefi doğrultusunda yeni kampanyalar düzenlemeye devam eden QNB Finansbank, yeni müşterileri için eşsiz bir kampanya geliştirdi. İlgili kampanyasını web sitesi üzerinden duyuran özel banka, ayrıntıları aktardı.

QNB Finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre mobil üzerinden ilk kez banka müşterisi olanlar, 0 faiz ile kredi kullanabilecek. Söz konusu kredi dahilinde azami olarak 10 bin TL’lik destek alınabilecek, kredi borçları ise 6 aya kadar taksitlendirilebilecek.

QNB FİNANSBANK 0 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI TAKSİT HESABI

Yalnızca mobil üzerinden ilk kez QNB Finansbanklı olacak olanlar için geçerliliğini koruyan faizsiz kredi kampanyasına ilişkin örnek maliyet tablosu da yayınlandı. Banka, 6 ay vade ve yüzde 0 faiz karşılığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredi için 1.666,67 TL’lik taksit ödemelerinden sorumlu olunacağını bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.