Ödemeler Banka Hesapları Ve PTT'de! Emeklinin Beklediği Gün Geldi

Ödemeler Banka Hesapları Ve PTT'de! Emeklinin Beklediği Gün Geldi
 hozathaber.com Muhabiri
Emekli Sandığı'ndan Aylık Alanlara Zam Farkı Ödemeleri Başladı: Memur Emeklileri Sevindi.

Her ay düzenli olarak aylıklarını alan memur emeklileri, Ocak ve Temmuz aylarında gerçekleşen zam farkı ödemeleri ile ek bir sevinç yaşıyor. Maaşlarını her ayın 1'i ile 5'i arasında alan memur emeklileri, yılın belirli dönemlerinde hesaplarına yatırılan zam farkları ile maddi anlamda rahat bir nefes alıyor.

Kasım-Aralık-Ocak döneminde aylıklarını alan emeklilere 1 aylık tutarında zam farkı ödemesi yapılırken, Aralık-Ocak-Şubat dönemine denk gelen emeklilere 2 aylık, Ocak-Şubat-Mart dönemine denk gelenlere ise 3 aylık tutarında fark veriliyor.

ek-zam-maasss.jpg

Bu kapsamda, toplamda 2 milyon 481 bin 769 kişiye 19 milyar 300 milyon lira ödeme yapılacak. Harp ve vazife malulleri ile dul ve yetim aylığı alanların da ek ödemeleri bu dönemde başladı. Harp veya vazife malullüğü kapsamında 2023 yılı için 59 bin 33 kişiye 992 milyon 900 bin lira ek ödeme sağlanıyor. Ödemeler, maluliyet derece ve göstergelerine göre belirlenen tutarlar doğrultusunda hak sahiplerinin aylık aldıkları banka hesaplarına veya PTT merkezlerine yatırılıyor.

Bu güzel gelişmelerle birlikte memur emeklileri, zam farkı ödemelerini almanın mutluluğunu yaşarken, ödemelerin maaşlarında olumlu bir etki yaratması bekleniyor.

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.