Merakla Bekleniyordu! Erdoğan Açıkladı,Emekli İkramiyeleri Belli Oldu

Merakla Bekleniyordu! Erdoğan Açıkladı,Emekli İkramiyeleri Belli Oldu
 hozathaber.com Muhabiri
Emekli bayram ikramiyesi için son dakika gelişmesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu.

Son dakika gelişmesiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yönelik önemli bir müjdeyi duyurdu. Türkiye İşçi Partisi'nden belediye başkan adayı olacağına dair spekülasyonlarla gündemde olan Erdoğan, emeklilere verilecek bayram ikramiyesini 3 bin TL'ye yükselttiğini açıkladı.

merakla-bekleniyordu-erdogan-acikladiemekli-ikramiyeleri-belli-oldu.jpg

Erdoğan'ın yaptığı duyuru, emekliler arasında büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşılandı. Cumhurbaşkanı, emeklilere yönelik yaptığı desteklerin önemini vurgularken, "Sadece emeklilerimize yaptığımız tek seferlik 5 bin liralık ödemenin, en düşük emekli maaşının sınırını 10 bin liraya çıkartmanın, maaşlarda yaptığımız yüzde 50’ye ulaşan zam oranlarının bütçeye maliyeti 300 milyar liradan fazladır." şeklinde konuştu.

EMEKLİ İKRAMİYE ZAMMI BELLİ OLDU

Bu kararla birlikte, emeklilere yönelik yapılan iyileştirmelerin devam ettiğini gösteren Erdoğan, emeklilerin yaşam standartlarını yükseltme ve onlara daha iyi bir yaşam sunma hedeflerinin devam ettiğini belirtti.

Bu müjdeli haber, emeklilerin Ramazan Bayramı'nda daha mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmelerine olanak sağlarken, Türkiye'nin emeklilere verdiği değerin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Bu haber toplam 25 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.