Hyundai Tucson’da Kasım Şoku! Fiyatlar düştü. 205.000 TL’lik indirimi kaçıran kafasını taştan taşa vuracak

Hyundai Tucson’da Kasım Şoku! Fiyatlar düştü. 205.000 TL’lik indirimi kaçıran kafasını taştan taşa vuracak
Hyundai, Kasım ayında müşterilerine büyük bir sürpriz yaptı. Markanın popüler SUV modeli Tucson’da fiyatlar adeta eridi.

Hyundai Tucson, hem performansı hem de tasarımı ile dikkat çeken bir araç. Ancak son ana kadar fiyatı da bir o kadar yüksekti. Ta ki Kasım ayına kadar…

Ünlü otomotiv markası yapmış olduğu sürpriz indirimle iştahları kabarttı. Şimdi Hyundai Tucson’un indirim sonrası fiyatına ve özelliklerine bakalım.

HYUNDAİ TUCSON’UN TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Hyundai Tucson, benzinli bir motor seçeneği sunuyor. Benzinli motor, 1.6 litrelik turbo beslemeli bir ünite. Bu motor, 180 beygir güç ve 265 Nm tork üretiyor. Ayrıca, 4 tekerlekten çekiş sistemi ve 7 ileri otomatik şanzıman ile donatılmış. Bu sayede, Tucson, 0’dan 100 km/s hıza 9 saniyede ulaşıyor ve maksimum 201 km/s hıza çıkabiliyor. Tucson’un benzinli motorunun karma yakıt tüketimi ise 7.7 litre olarak açıklanıyor.

Hyundai Tucson, boyutları ile de geniş bir iç mekan sunuyor. Tucson’un uzunluğu 4500 mm, genişliği 1865 mm, yüksekliği 1650 mm. Bagaj hacmi ise 598 litre. Ayrıca, Tucson, güvenlik, konfor ve eğlence donanımları ile de zengin bir araç.

HYUNDAİ TUCSON İNDİRİM SONRASI FİYATI NE KADAR OLDU?

65851.jpg

Hyundai, Kasım ayında Tucson modelinde iki farklı indirim uyguladı. Bunlardan ilki, 1.6 T-GDI 180 PS 4X4 n-Line seçeneği için geçerli. Bu seçenek, Tucson’un en güçlü ve sportif versiyonu. Normalde 2.070.000 TL olan bu araç, Kasım ayına özel 1.865.000 TL’ye düşürüldü. Bu da 205.000 TL’lik bir indirim anlamına geliyor. Bunun yanında markanın 1.6 CRDI 136 PS 4X4 Elite Plus modeli de yine Kasım indirimleri çerçevesinde 1.890.000 TL liraya indi.

N-line paketinin özellikleri, daha yüksek fiyatına rağmen elite plus'ınkilerle aynıdır. Tek fark koltuk malzemesi ve dış/iç tasarım. Elite Plus Türkiye'ye sadece hibrit ve dizel motorlarla geliyor. Benzinli motorlar için tek seçenek n-line paket. N-line Tucson'u güzel bir şekilde tamamlıyor ve özellikle dış tasarımı çok başarılı.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.