Emeklilerin Beklediği Gün Geldi: Promosyon Ödemeleri Başladı

Emeklilerin Beklediği Gün Geldi: Promosyon Ödemeleri Başladı
 hozathaber.com Muhabiri
Emekli promosyonu başvuruları başladı, ödeme tarihi netleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyon ödemeleri için beklenen gün sonunda geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen promosyonların 8-12 bin TL aralığına çıktığını duyurmuştu. Uzmanlar ise özel bankalar için bu rakamın '22 bin TL'yi aşabileceğini tahmin ediyordu.

Bugün itibariyle başlayan emekli maaş promosyon başvurularıyla birlikte, gözler bir yandan da bankaların vereceği promosyon ödeme tutarlarına çevrildi.

Ödeme Detayları:

Emekli maaş promosyonları için başvuruların alınmaya başlamasıyla birlikte, "Ödemeler ne zaman, hangi tarihte yapılacak?" sorusunun yanıtı da netleşti. Bakan Işıkhan, "28 Mart itibarıyla emeklilerimizin promosyonları hesaplarına yatmış olacak." açıklamasını yaptı.

emekli-promosyon-basvurusu-nasil-ya-mwc8.jpeg

Özel Bankalar İçin Yüksek Beklenti:

Kamu bankalarının promosyon güncellemesi sonrası dikkatler bir yandan da özel bankalara çevrildi. Emekliler, "Hangi banka emekliye ne kadar promosyon veriyor? En yüksek emekli maaş promosyonunu hangi banka veriyor?" gibi soruların yanıtlarını ararken, SGK Uzmanı Emin Yılmaz, "Özel bankalarda promosyonun yüzde 50’lik artışla tahmini olarak 22 bin 500 TL’ye yükseltilmesi bekleniyor." şeklinde bir tahminde bulundu.

Emeklilerin merakla beklediği bu ödemelerle ilgili son dakika gelişmeleri ve bankaların promosyon tutarlarıyla ilgili güncel bilgileri takip etmeye devam edeceğiz.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.