Çalışan Emeklilerin İkramiyesinin Hesaplara Yatacağı Net Tarih Belli Oldu

Çalışan Emeklilerin İkramiyesinin Hesaplara Yatacağı Net Tarih Belli Oldu
Emeklilere Müjde: 5 Bin Lira Yarın Hesapta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, emekli çalışanlara yönelik müjdeli bir açıklama yaparak, 5 bin lira destek ödemesinin yarın itibariyle banka hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Bakan Işıkhan, emeklilerin maddi anlamda rahatlamalarını sağlamak amacıyla yapılan bu ödemenin, ülkenin ekonomik gücüne katkı sağlayacağını belirtti. Özellikle emeklilerin yaşam standartlarını iyileştirmeyi hedefleyen bu destekle, ekonomik sıkıntı yaşayan kesimlere önemli bir finansal destek sunulacak.

İlke Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Bakan, yaptığı açıklamada, "Hükümet olarak emeklilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara ekonomik anlamda destek olmak adına bu adımı attık. 5 bin lira destek ödemesi, yarından itibaren emekli çalışan vatandaşlarımızın hesaplarına yatırılacak. Bu ödeme, ülkemizin sosyal güvenlik alanındaki hassasiyetini bir kez daha ortaya koyuyor" dedi.

calisan-emeklilerin-ikramiyesinin-hesaplara-yatacagi-net-tarih-belli-oldu.jpg

Bu destek ödemesinin, emeklilerin bayram öncesinde ekonomik olarak rahatlamalarını sağlamak adına planlandığını ifade eden Bakan Işıkhan, emeklilere yönelik sosyal yardımların artarak devam edeceğini vurguladı. Bu kapsamda, emeklilere yönelik yapılan desteklerin, onların refah seviyelerini yükseltmeye devam edeceği belirtildi.

Emeklilere sağlanacak olan bu destek ödemesi, milyonlarca emeklinin maddi durumuna önemli bir katkı sağlayarak, onların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda, emeklilere yönelik sosyal politikalara dair atılan adımlar, ülke genelinde olumlu bir yankı uyandırmış durumda.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.