Banka Promosyonları İçin Çok Konuşulacak İddia! Refay Payı Gündemde

Banka Promosyonları İçin Çok Konuşulacak İddia! Refay Payı Gündemde
 hozathaber.com Muhabiri
2024 Emekli Maaşları ve Banka Promosyonlarında Büyük Beklenti: Yüzde 37,57 Zam ve 20 Bin TL Promosyon İddiaları

2024'ün ilk ayıyla birlikte emekli maaşları ve banka promosyonlarıyla ilgili beklentiler artarken, milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını dikkatle bekliyor. Emekliler, 2024 emekli maaşında %37,57'lik bir zamın kesinleştiğini biliyor ve asgari ücret, memur ve memur emekli maaşlarındaki yaklaşık %50'lik zamla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklileri için de yeni bir zam beklentisi içinde.

maas4.jpg

EMEKLİ PROMOSYONUNA '20 BİN TL ZAM GELEBİLİR' İDDİASI

2024 emekli maaşlarına refah payı eklenecek mi sorusunun yanı sıra, bankaların emekli promosyonları da merak konusu. 2024 emekli maaş promosyonunda 20 bin TL'lik bir artış iddiası gündeme bomba gibi düşerken, banka promosyonlarıyla ilgili beklentiler oldukça yüksek. Şu an için en yüksek 12 bin 500 TL olan banka promosyonlarına ciddi bir artış yapılabileceği konuşuluyor. Kulislerde, promosyonlarda 15 bin TL ila 20 bin TL'ye kadar bir artış olabileceği belirtiliyor.

maas-erdogan.jpg

CİDDİ ARTIŞ GÜNDEMDE

Ayrıca, emeklilere refah payı eklenmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bir çalışma başlatıldığı ifade ediliyor. Bu çalışmanın Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından değerlendirilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulması bekleniyor. Memur emeklisi ile aradaki 11.68 puanlık farkın refah payı ile kapatılacağı söylentiler arasında dolaşırken, en düşük emekli maaşının 10 bin TL'nin üzerine çıkabileceği konuşuluyor.

maas2.jpg

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİSİ İÇİN 'REFAH PAYI'

Emekliler, hem maaşlarında bekledikleri zam hem de banka promosyonlarındaki artışlar konusunda birçok soruyla 2024'e girerken, gelişmelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla netleşmesini umut ediyor.

maas5.jpg

Bu haber toplam 1228 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.