Bakan Işıkhan'dan Bayram İkramiyesi Müjdesi: Emeklilere Ödemeler Belirlendi

Bakan Işıkhan'dan Bayram İkramiyesi Müjdesi: Emeklilere Ödemeler Belirlendi
 hozathaber.com Muhabiri
Bakan Işıkhan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, emekli vatandaşlara yönelik bayram ikramiyesi ödemelerinin Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirileceğini duyurdu. İşıkhan, "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri, 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Bakan Işıkhan, ayrıca hangi emeklinin hangi gün ikramiye alacağı konusunda detaylı bilgileri de paylaştı.

Bakan Işıkhan'ın paylaşımı şu şekilde;

Ödeme Detayları:

  • SSK Kapsamında Olanlar: Gelir ve aylık alan emeklilerden maaş ödeme günü ayın 17 ve 18'inde olanlara 2 Nisan'da, 19, 20, 21 ve 22'sinde olanlara 3 Nisan'da, 23, 24, 25 ve 26'sında olanlara ise 4 Nisan'da ikramiyeleri ödenecek.

  • Bağ-Kur Kapsamında Olanlar: Gelir ve aylık alan tüm Bağ-Kur emeklilerine ödeme 5 Nisan'da yapılacak.

  • Emekli Sandığı Kapsamında Olanlar: Gelir ve aylık alan emeklilerden maaş ödeme günü ayın 1 ve 2'sinde olanlara 2 Nisan'da, 3, 4 ve 5'inde olanlara ise 3 ile 5 Nisan arasında ikramiyeleri ödenecek.

Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasıyla birlikte, emeklilerin bayram öncesi maddi desteğe kavuşacak olması sevinçle karşılandı. Emekliler, belirlenen tarihlerde ikramiyelerini alabilecekleri için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.