AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin: Emeklilere Yönelik Çalışmalar Sürüyor

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin: Emeklilere Yönelik Çalışmalar Sürüyor
Fatih Şahin, TGRT Haber'de Emeklilere Yönelik Düzenlemeler Hakkında Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınında gazeteci Fatih Atik'in sorularını cevapladı ve emeklilere yönelik düzenlemelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilerin beklentilerini karşılayacaklarını belirten Şahin, konuyla ilgili yapılan çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

"Milletimizin Beklentilerine Uygun Çalışıyoruz"

Şahin, emeklilere yönelik yapılan çalışmalara ilişkin şu sözleri dile getirdi: "Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır."

"Beklentilerin Farkındayız ve Çalışmalarımız Devam Ediyor"

Şahin, emeklilerin beklentilerini karşılamak adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti ve şu açıklamalarda bulundu: "Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Beklentileri her zaman karşılamış bir siyasi anlayışa sahip olduğumuzu unutmayalım. Şu an devam eden çalışmalarımız var. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hala serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz."

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.