AJet, Ucuz Uçak Bileti Kampanyası Başlattı: İşte Detaylar

AJet, Ucuz Uçak Bileti Kampanyası Başlattı: İşte Detaylar
 hozathaber.com Muhabiri
Türk Hava Yolları bünyesinde kurulan AJet, ucuza bilet kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında biletler, 1 euro + vergiler şeklinde ödemelerle satın alınabilecek.

Türk Hava Yolları bünyesinde faaliyet gösteren AJet, çarpıcı bir kampanyayla dikkatleri üzerine çekiyor. Ucuz uçak bileti kampanyası kapsamında, vatandaşlar sınırlı bir süre için 1 euro + vergiler şeklinde bilet alabilecekler.

Kampanya Detayları

Kampanya, 22-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve 31 Mart-31 Mayıs 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak. Ancak, dikkat çekici bir detay ise kampanyanın yurt içi uçuşlar için geçerli olmayacağı.

Rotasyon ve Fiyatlar

Vatandaşlar, yurt dışı uçuşlarında 1 euro + vergiler, Türkiye'den yurt dışına yapılacak uçuşlarda ise 1 dolar + vergiler şeklinde ödeme yapacaklar. Kampanya kapsamında toplamda 50 bin koltuğun sınırlandırıldığı belirtiliyor.

25a98b063f035ec98b867c135650d217c0fc0761.jpeg

Ulaşılabilir Rotalar ve Örnekler

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Amsterdam, Bakü, Basel, Belgrad gibi şehirlere; Ankara'dan Bakü, Beyrut, Paris gibi destinasyonlara; İzmir'den Belgrad'a ve daha birçok rota 1 euro + vergiler karşılığında yolcu kabul edilecek.

AJet'in başlattığı bu kampanya, yolculara ekonomik ve avantajlı bir seyahat imkanı sunuyor. Ancak, kampanya detaylarına dikkat edilerek rezervasyon yapılması, uçuş planlarının buna göre düzenlenmesi önem taşıyor.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.