Pülümür Kaymakamından Köylere Ziyaret

Pülümür Kaymakamından Köylere Ziyaret
 hozathaber.com Muhabiri
Pülümür Kaymakam Mehmet Çağatay ÇAKAL, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur CAN ile birlikte Bardakçı, Derindere, Üçdam, Kırdım köylerini ziyarette bulundu.

Kaymakam Mehmet Çağatay Çakal, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Ramazan Onur Can ile birlikte Bardakçı, Derindere, Üçdam ve Kırdım köylerini ziyaret etmiştir. Bu ziyaretlerde, köylerin yerel yönetimleriyle ve köy sakinleriyle bir araya gelinerek, iht iyaçlar ve sorunlar hakkında bilgi alınmıştır.

Kaymakam Çakal ve Jandarma Binbaşı Can, köy ziyaretleri sırasında vatandaşlarla görüşmüş, onların taleplerini dinlemiş ve sorunlarına çözüm bulunmas ı konus unda gerekli adımların atılması için ilgili birimlerle iletişim sağlamıştır. Bu tür ziyaretler, yerel yönetimlerin vatandaşlarla doğrudan etkileşim kurarak sorunları yerinde tespit etmeleri ve çözüm odaklı çalışmalar yapmaları açısından önemlidir.

Kaymakam Çakal ve Jandarma Binbaşı Can'ın köy ziyar etleri, köylerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması, hizmetlerin etkin bir şekilde sunulması ve toplumun refahının artırılması için yapılan çalışmaların bir parçasıdır. Bu tür ziyaretler, yerel yönetimlerin vatandaşlarla daha yakın bir ilişki kurmalarını ve onların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefley en faaliyetlere yön vermelerini sağlar.

e41f9b66-6ea5-4e74-ac98-5a15cb328146.jpeg
pülümür kaymakamı ilçeleri ziyaret ederken

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.