Erzincan'da 78 düzensiz göçmen ve 27 şüpheli yakalandı

Erzincan'da 78 düzensiz göçmen ve 27 şüpheli yakalandı
Erzincan'da yapılan denetimlerde polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli ile yurda kaçak giriş yaptıkları belirlenen 78 düzensiz göçmeni yakaladı.

Ankara'nın Erzincan ilindeki polis ekipleri, 1-15 Temmuz tarihleri arasında huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla çeşitli denetim ve uygulamalar gerçekleştirmişlerdir. Bu uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranan 27 şüpheli ve yurda kaçak giriş yaptıkları tespit edilen 78 düzensiz göçmen yakalanmıştır.

Yapılan uygulamalarda toplam 18 bin 373 kişinin sorgusu yapılmış, 3 kişi çeşitli asayiş suçlarından gözaltına alınmış, 427 kişi ise adli ve idari işlemlere tabi tutulmuştur.

Ayrıca, 164 iş yerinin de kontrol edildiği bu süreçte, 1 tabanca, 1 namlulu silah, 17 kilogram tütün, 5 bin 520 makaron, 4 paket kaçak sigara, 128 sentetik ecza ve 7 kaçak puro ele geçirilmiştir.

Trafik denetimleri de gerçekleştirilmiş ve 17 bin 290 araç kontrol edilmiştir. Bu denetimlerde 1109 sürücüye ve 2 bin 386 plakaya ceza kesilmiş, ayrıca 129 araç trafikten men edilmiştir.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı bu tür operasyonlarla, asayiş, terör ve narkotik olaylarına yönelik mücadele devam ettirilmekte ve halkın güvenliği sağlanmaya çalışılmaktadır. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.