Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli'ye Atandı: Depremzedelere Yardım, Çiçekten Daha Değerli

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli'ye Atandı: Depremzedelere  Yardım, Çiçekten Daha Değerli
CUMHURBAŞKANLIĞI Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğinden Tunceli Valiliğine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu, görevine başladı. Vali Tekbıyıkoğlu, tebrik çiçekleri yerine deprem bölgelerine yardım edilmesini istedi.

Yeni atanan Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, görevine resmi olarak başlamıştır. Valilik binasında düzenlenen hoş geldin etkinliğiyle Tekbıyıkoğlu'nu ilin önde gelen isimleri karşıladı. Çocukların verdiği çiçeklerle onurlandırılan Vali, törenin ardından ilk açıklamalarını gerçekleştirdi.

Eski görev yeri olan Kırıkkale'den Tunceli'ye transfer olan Tekbıyıkoğlu, "Anadolu'yu genellikle bir mozaik olarak tanımlarlar. Fakat ben bunun yanı sıra Anadolu'nun bir de rengarenk bir kilim olduğuna inanıyorum. Tunceli, bu kilimin değerli bir parçasıdır. Tarih boyunca birçok zorluk yaşamış olabiliriz, ama Tunceli'nin hak ettiği yere gelmesi için büyük bir enerjisi var. Ben ve ekibim, bu enerjiyi en iyi şekilde kullanarak ilimizin potansiyelini en üst seviyeye taşımak için çalışacağız," dedi.

Tekbıyıkoğlu, yeni görevine gelen kutlamaların ardından, bölge halkından ve tüm vatandaşlardan, kendisine göndermek istedikleri çiçekleri yerine, son zamanlarda yaşanan deprem felaketi nedeniyle mağdur olanlara yardım etmelerini rica etti. "Bu zor zamanlarda, sevgi ve desteğinizi en çok ihtiyaç duyanlara yönlendirin. Gönderdiğiniz her yardım, bana gönderdiğiniz bir çiçek kadar değerli ve anlamlıdır," şeklinde duyarlı bir çağrıda bulundu. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 186 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.