Vali Tekbıyıkoğlu, Çemişgezek’te İncelemelerde Bulundu

Vali Tekbıyıkoğlu, Çemişgezek’te İncelemelerde Bulundu
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Çemişgezek ilçesini ziyaret etti.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Çemişgezek ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında önemli temaslar gerçekleştirdi. Vali Tekbıyıkoğlu, ilçenin genel durumu hakkında bilgi almak üzere Çemişgezek Kaymakamı Cüneyt Zor ile bir araya geldi.

Kaymakam Zor'dan İlçe Raporu: Çemişgezek'in Gelişim Dinamikleri

Kaymakam Zor, Vali Tekbıyıkoğlu'na ilçenin genel durumu ve gelişim dinamikleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Ziyaret anısına, tarihi Tağar köprüsü tablosu hediye edildi.

aw195613-01.jpg

Vali Tekbıyıkoğlu, ziyaretin devamında, turizm potansiyeli açısından önem arz eden 'Urartu Mağaraları Turizme Açılıyor' projesinin uygulama alanını gezdi. Bu projeyle ilgili bilgi aldı ve yerinde incelemelerde bulundu.

Konteyner Kent ve Belediye Hizmetleri İncelendi

Vali Tekbıyıkoğlu, ilçede kurulan konteyner kentteki çalışmaları yakından inceledi. Ayrıca, Çemişgezek Belediye Başkanlığı'nı da ziyaret ederek, Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek'ten belediyenin son çalışmaları hakkında bilgi aldı.

aw195613-02.jpg

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nun Çemişgezek ziyareti, ilçenin gelişimi ve turizm potansiyeli açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.