Turizmin Yeni Adresi Tunceli’de Terörün Son Kalıntıları Temizleniyor

Turizmin Yeni Adresi Tunceli’de Terörün Son Kalıntıları Temizleniyor
Tunceli'de Gerçekleştirilen Operasyonda 8 Sığınak ve EYP Düzenekleri Ele Geçirildi

Tunceli İl Jandarma Komutanlığı, terörle mücadele kapsamında büyük bir operasyon düzenledi. 17 Nisan'da Hozat ilçesi Atnalı Anabarınma Alanı Kuru Dere Mahallesi, Kurt Tepeleri, Beşik Tepe, Meteris Tepe ve Tahar Çayı bölgelerinde gerçekleştirilen operasyon, bölgedeki terör örgütlerine ağır darbe vurdu.

Sığınaklar Birer Birer Ortaya Çıktı

"Şehit Savcı Murat Uzun" adı verilen operasyonda, 8 adet sığınak tespit edildi. Jandarma ekipleri, detaylı aramalarda 3 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP) düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü ve çok sayıda teknik ile yaşam malzemesini ele geçirdi.

aw185314-02.jpg

Teröristlerin Saklanma Noktaları İşgal Edildi

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Sığınaklar, teröristlerin saklanma ve faaliyet alanları olarak kullanıldığı değerlendiriliyor. Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği bu başarılı operasyon, bölgede terör örgütlerinin faaliyetlerini engellemek adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor. Operasyonla ilgili detaylar, güvenlik güçlerinin titiz çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarken, bölge halkı da operasyonlardan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.