Tunceli'ye Gezici Kütüphane Hizmet Vermeye Başladı

Tunceli'ye Gezici Kütüphane Hizmet Vermeye Başladı
Kültür Bakanlığı tarafından Tunceli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilen Gezici Kütüphane, vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kültür Bakanlığı tarafından Tunceli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne tahsis edilen Gezici Kütüphane, vatandaşların hizmetine sunuldu. Tunceli'ye kazandırılan bu modern kütüphane, zengin donanımıyla dikkat çekiyor.

kultur-bakanligi-tarafindan-tunceli-il-kultur-ve-turizm-mudurlugu.jpg

Kültür Bakanlığı'nın önemli bir adımıyla Tunceli'ye armağan edilen Gezici Kütüphane, ilin kültür ve bilgi hayatına yeni bir soluk getiriyor. Dizüstü bilgisayarlar, yazıcılar, projeksiyon cihazları, LCD TV'ler, etkileyici ses sistemleri ve okurlar için özel tasarlanmış konforlu oturma grupları gibi modern donanımlarla donatılmış olan bu kütüphane, ilin her köşesine ulaşmayı hedefliyor.

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Gezici Kütüphane projesiyle, okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması ve kitapların daha geniş kitlelere ulaştırılması amaçlanıyor. Tunceli'ye kazandırılan bu kütüphane, özellikle uzak bölgelerde yaşayan vatandaşların kültürel ve edebi ihtiyaçlarını karşılamak için önemli bir rol üstlenecek.

kultur-bakanligi-tarafindan-tunceli-il-kultur-ve-turizm-mudurlugune-tahsis-edilen-gezici-kutuphane.jpg

Tunceli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün koordinasyonunda hizmete sunulan Gezici Kütüphane, kütüphane çalışanlarının ihtiyaçlarını da karşılamak üzere gerekli tüm araç gereçlerle donatıldı. Bu adım, Tunceli'nin kültürel ve entelektüel potansiyelini daha da geliştirmek ve şehirdeki bilgi erişimini kolaylaştırmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.