Tunceli'nin Fotojenik İlçesi Çemişgezek, İstanbul Sanatçılarını Kendine Hayran Bıraktı

Tunceli'nin Fotojenik İlçesi Çemişgezek, İstanbul Sanatçılarını Kendine Hayran Bıraktı
Çemişgezek İlçesi, Fotoğraf Sanatçılarını Kendine Hayran Bırakıyor.

Tunceli'nin gözde destinasyonlarından biri olan Çemişgezek ilçesi, bozulmamış doğası, tarihi atmosferi ve biyolojik çeşitliliği ile fotoğraf tutkunlarını cezbetmeye devam ediyor.

doga-ve-tarih-ic-ice.jpg

İlçenin tarihi dokusu, cumbalı evleri ve mahalle aralarına kadar uzanan yaban keçileri, hem yerli hem de yabancı turistleri büyülemeye devam ediyor. Kış aylarında da özellikle fotoğraf sanatçılarının ilgi odağı haline gelen Çemişgezek, Sivas ve Erzincan'dan sonra bu kez İstanbul'dan gelen fotoğraf sanatçılarına ev sahipliği yaptı.

cemisgezek-fotografcisi.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; İstanbul'dan gelen fotoğraf sanatçısı Coşkun Öztürk, Çemişgezek'in doğal güzellikleri ve benzersiz atmosferiyle ilgili şunları söyledi: "Biz ekip olarak farklı bölgelere zaman zaman fotoğraf çekimi için çıkıyoruz. Çemişgezek ilçemiz uzun zamandır planlarımız arasındaydı. Bugün ilçede doyumsuz bir zaman geçirdik. Harika kareler yakaladık.

istanbullu-fotografcilar.jpg

Çemişgezek ilçemiz, doğa fotoğrafçıları için gerçekten zengin bir yer. Yaz aylarında tekrar gelmeyi düşünebiliriz."Çemişgezek ilçesinin bu doğal ve kültürel zenginlikleri, fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

tunceli-cemisgezek-belediyesi.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 990 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.