Tunceli'de ''Vatan Ve Kahramanlık Buluşmaları'' Etkinlikleri Devam Ediyor

Tunceli'de ''Vatan Ve Kahramanlık Buluşmaları'' Etkinlikleri Devam Ediyor
Tunceli ve ilçelerinde düzenlenen 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' etkinlikleri, bölge halkını bir araya getirmeye devam ediyor.

Mazgirt ilçesinde gerçekleştirilen 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları' etkinliği, duygu dolu anlara sahne oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı etkinlikleri kapsamında Mazgirt Mimar Sinan Ortaokulu ve Fatih Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileriyle, kahraman gazileri buluşturdu.

Gazilerden Öğrencilere Tarih Dolu Anılar

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan gaziler, gençlere tarih bilinci aşılamak amacıyla önemli bilgiler ve hatıralar paylaştılar. Öğrenciler, vatan ve millet sevgisinin ne denli önemli olduğunu, gazilerin fedakarlıklarını bizzat dinleme fırsatı buldular.

kahramanlik-bulusmasi.jpg

Etkinlikler Tunceli Genelinde Sürüyor

Mazgirt'teki etkinliğin ardından konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfettin Özdemir, 'Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları'nın il genelinde devam edeceğini belirtti. Bu tür etkinliklerin, gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip çıkması, tarih bilinci kazanması adına önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.