Tunceli’de Odunlukta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı!

Tunceli’de Odunlukta Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı!
Tunceli’deki Atatürk Mahallesi Timaş Yapı Kooperatifleri'nde meydana gelen odunluk yangını, hızlı müdahale ile itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının nedeni henüz netlik kazanmazken, soruşturma başlatıldı.

Hızlı Müdahale Yangını Önledi

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Tunceli’de bulunan Atatürk Mahallesi’nde, Timaş Yapı Kooperatifleri'nin odunluk bölgesinde meydana gelen yangın, çevrede paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, dumanları fark eden çevre sakinleri tarafından hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale etti.

aw176074-02.jpg

Diğer Bölgelere Sıçramadan Kontrol Altına Alındı

Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda diğer depo ve odunluklara sıçramadan kontrol altına alındı ve söndürüldü. Hızlı ve etkili müdahale sayesinde, yangının daha büyük bir felakete dönüşmesi önlenmiş oldu.

Soruşturma Başlatıldı

Yangının çıkış nedeni henüz netlik kazanmamış olup, yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı. Soruşturma kapsamında, odunlukta bulunan malzemelerin yanı sıra çevredeki güvenlik kameraları da incelenerek yangının sebebi üzerine araştırmalar sürdürülüyor.

aw176074-03.jpgYaşanan bu olay, Tunceli’deki yangın güvenliği önlemlerinin ve hızlı müdahale ekiplerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.