Tunceli'de Köy Muhtarı, "Komünist Başkan" Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Adaylığına Tepki Gösterdi: "Lokma Dağıttı

Tunceli'de Köy Muhtarı, "Komünist Başkan" Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Adaylığına Tepki Gösterdi: "Lokma Dağıttı
Tunceli'nin Kırkmeşe köyü muhtarı, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'de aday olması üzerine tepkisini gösterdi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesine bağlı Kırkmeşe köyü muhtarı Ali Hıdır Eren, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'de aday olması üzerine ilginç bir protesto gerçekleştirdi. Muhtar Eren, Maçoğlu'nun kente tekrar aday olmaması üzerine nohut çorbası yapıp köy halkına dağıttı.

Muhtar Eren, dağıttığı çorbaları sınır köylerinden biri olan Mutu'da Belediye Başkanı Maçoğlu'ndan kurtuldukları için hazırladıklarını ifade etti. Maçoğlu'nun Tunceli'de yapılan faaliyetlerine eleştiriler yönelten Eren, "Bu çorbayı, lokmayı neden yaptık? Kooperatif Başkanı Maçoğlu’ndan kurtulduğumuz için. Senin Tunceli’de yüzde 5 oyun kalmadı. Biz de seçimde orada olacağız. İnşallah orada seninle bir televizyon programında bir saat oturalım. Tunceli’ye ne yaptın, verdiğin burslar, gelen paralar nerede?" şeklinde konuştu.

tuncelide-koy-muhtari-komunist-baskan-fatih-mehmet-macoglunun-istanbul-adayligina-tepki-gosterdi-lokma-dagitti.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Muhtar Eren, Maçoğlu'nun Tunceli'ye yeterli hizmet sunmadığını, belediyenin borç batağında olduğunu ve bina durumunun kötü olduğunu iddia etti. Ayrıca, Maçoğlu'nun İstanbul'da adaylık göstermesini sert bir dille eleştirerek, "Sen Tunceli Belediye Meclis Üyesi bile olamazsın" dedi ve "İnşallah duamız kabul olur, Kadıköy de bundan kurtulur" diye ekledi.

lokma-dagitti.jpg

Muhtar Eren'in bu protestosu, Maçoğlu'nun siyasi kariyerine ve Tunceli'deki yönetimine yönelik eleştirilerin arttığı bir döneme denk gelmektedir.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.