Tunceli'de Çöp Toplama Aracında Meydana Gelen Kaza'da Hayatını Kaybeden Zülfü Çelikdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tunceli'de Çöp Toplama Aracında Meydana Gelen Kaza'da Hayatını Kaybeden Zülfü Çelikdemir Son Yolculuğuna Uğurlandı
Belediye çalışanının cenazesine yüzlerce kişi katıldı.

Tunceli'nin sevilen temizlik işçisi Zülfü Çelikdemir, çöp toplama aracından düşerek geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. 38 yaşındaki Çelikdemir için düzenlenen cenaze töreni, gözyaşlarıyla dolu anlara sahne oldu.

Tunceli Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan Zülfü Çelikdemir, 12 Ocak 2024 tarihinde merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışırken çöp toplama aracından düşerek beyin kanaması geçirmişti. Yoğun bakım süreci boyunca Tunceli ve Elazığ'da tedavi gören Çelikdemir, ne yazık ki önceki gün hayatını kaybetti.

tuncelide-cop-toplama-aracinda-meydana-gelen-kaza-can-aldi-zulfu-celikdemir-son-yolculuguna-ugurlandi.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Çelikdemir için Elazığ'dan Tunceli'ye getirilen naaşı, cemevinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene, ailesinin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı. Çelikdemir'in dayısı Hüseyin Salan, törende yaptığı konuşmada, yeğeninin kaza öncesinde izin talebinde bulunduğunu ancak bu talebinin kabul edilmediğini belirtti.

tuncelide-cop-arabasinda-dusen-isci-son-yolculuguna-ugurlandi.jpg

Salan, belediye yönetimi ile yeğeninin üyesi olduğu sendikaya tepki göstererek, eğer izin verilmiş olsaydı, Zülfü Çelikdemir'in şu anda hayatta olacağını ifade etti.

tuncelide-hayatini-kaybetti-isci.jpg

Cenaze töreni sonrasında, Çelikdemir'in naaşı merkeze bağlı Babaocağı Köyü'nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Zülfü Çelikdemir, sevenleri tarafından dualarla ve hüzünle anıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.