Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, Merkez Ve İlçelerde Denetim Faaliyetlerini Sürdürüyor

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, Merkez Ve İlçelerde Denetim Faaliyetlerini Sürdürüyor
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, şehir merkezi başta olmak üzere il genelinde 7 ilçede denetim faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Tunceli Ticaret İl Müdürlüğü, şehir merkezi başta olmak üzere il genelinde 7 ilçede denetim faaliyetlerini gerçekleştirdi. Ekipler, etiket kontrolleri ve fahiş fiyat uygulamalarına karşı titiz bir denetim süreci başlattı.

tunceli-ticaret-ve-sanayi-odasi.jpg

Yapılan denetimler kapsamında kafe ve restoranların giriş-çıkış noktaları ile kasa ve masalarda bulundurulması gereken fiyat listeleri üzerinde özellikle duruldu. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen bu uygulamaya esnafların uyum sağlaması için resmî bilgilendirmeler yapıldı.

denetimm-dersim.jpg

Tunceli Ticaret İl Müdürü Kayahan Topal, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, denetimlerin Tunceli genelinde Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nun ve Ticaret Bakanlığı'nın talimatları doğrultusunda yapıldığını belirtti. Topal, "Şehir merkezinden uzaklaşmadan il genelindeki tüm ilçelerimizde ekiplerimiz görev başında. Gelecek dönemlerde de periyodik olarak şehir merkezi ve ilçelerde denetimlerimiz devam edecek. Ticaret Bakanlığı'nın yönlendirmelerine uyarak hareket eden esnaflarımıza teşekkür ediyor, eksiklikleri bulunan işletmelerimize gerekli destek ve bilgilendirmeleri yaparak düzeltme süreçlerine katkı sağlıyoruz" dedi.

tunceli-denetimmmm.jpg

Bu haber toplam 466 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.