Tunceli Polisi Harekete Geçerek Aranan 9 Şüpheli Yakalandı

Tunceli Polisi Harekete Geçerek Aranan 9 Şüpheli Yakalandı
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli'de polis ekipleri son bir hafta içinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla bölgedeki güvenlik önlemlerini artırıyor.

Tunceli'de polis ekipleri son bir hafta içinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla bölgedeki güvenlik önlemlerini artırıyor. Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, operasyonlar neticesinde aranan 9 şüpheli şahıs kıskıvrak yakalandı.

Operasyonlarda 3'ü 0-5 yıl, 2'si 5-10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 3'ü ifadeye çağrılmış ve 1'i adli para cezası ile aranan toplam 9 şahıs polis ekiplerinin titiz çalışmasıyla gözaltına alındı. Yakalanan şahıslar arasında, yağma, silahlı tehdit, hırsızlık, bilişim sistemlerini kullanarak hırsızlık, esrar üretimi ve hakaret suçlarından arananlar bulunuyor.

tuncelide-polis-ekipleri-son-bir-hafta-icinde-gerceklestirdikleri-operasyonlarla-bolgedeki-guvenlik-onlemlerini-artiriyor.jpg

Tunceli İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, halkın huzurunu bozan bu tür şahısların sokaklarda dolaşmasına asla izin vermeyeceklerini belirtti. Şehirdeki güvenlik önlemlerinin artırılacağı ve benzer operasyonların devam edeceği vurgulandı. Tunceli polisinin halkın güvenliği ve huzuru için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Bu haber toplam 1222 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.