Tunceli’deki Cinayetin Zanlısı Her Yerde Aranıyor! Arama Çalışmaları Sürüyor

Tunceli’deki Cinayetin Zanlısı Her Yerde Aranıyor! Arama Çalışmaları Sürüyor
Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde yaşanan kuzen cinayeti şoku! Katil zanlısı aranıyor, aile avukatından çarpıcı açıklamalar

Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde, aralarında husumet bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen zanlı, polis ve jandarma ekipleri tarafından hala bulunamıyor.

Olay, 5 Ocak günü Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Karsan köyünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Gündüz Çelik (42), kuzeni Z.D. (36) tarafından av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Z.D. olayın ardından kaçtı, ve şu ana kadar polis ve jandarma ekipleri tarafından yakalanamadı. Z.D.'nin en son Elazığ'ın Kovancılar ilçesine gittiği belirlendi, ancak şu ana kadar izine rastlanmadı.

cinayet.jpg

Maktulün aile avukatı Doğukan Kudat, olayın planlı bir şekilde gerçekleştirildiğini iddia ederek, baba, kardeş ve çocukların canavarca his ve kan gütme saikiyle adam öldürme suçundan yargılanmaları gerektiğini savundu. Avukat Kudat, "Bu dört şüphelinin ailelerinin köyden uzaklaştırılması için valilik, kaymakamlık ve diğer ilgili yerlere başvurular yapıldı. Şüphelilerden N.D.'nin tutuklanması yönünde savcılığa Mazgirt Sulh Ceza Hakimliğine tutuklama istemiyle başvuruda bulunduk, ancak henüz bir karar alınmadı. Baba N.D.'nin tutuklanmaması durumunda, dosyaya olumsuz etkileri olacağı ve telafi edilemez zararlara yol açacağı kaçınılmaz olacak" dedi.

cinayett.jpg

Z.D.'nin izini sürmeye devam eden güvenlik güçleri, halkın da yardımıyla zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.