Tunceli İl milli eğitim müdürü görevden alındı

Tunceli İl milli eğitim müdürü görevden alındı
 hozathaber.com İnternet Editörü
İl milli eğitim müdürü görevden alındı

İl Milli Eğitim müdürü Gürsel Ekmekçi görevden alındı.3 yıldır İl Milli Eğitim müdürlüğü görevini yürüten Gürsel Ekmekçi, Milli Eğitim Bakanlığı’nca görevden alındığı yerine ise vekâleten İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Serdar Parlak’ın görevlendirildiği öğrenildi. Parlak’ın 2 yıl önce tadilatta olan bir okulun tonlarca ağırlığındaki iki kalorifer kazanını ihalesiz sattığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında Parlak’a ‘kınama’ cezası verilmişti.

İl milli eğitim müdürü görevden alındı..

Gürsel Ekmekçi, 3 yıldır İl Milli Eğitim .müdürlüğü görevini yür.ütmekteydi. Ancak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevde.n alındığı bildirildi. Yerine ise vekâleten İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Serdar Parlak atandı.

Serdar Parlak, daha önce bir okulun tadilatında olan iki kalorifer kazanını ihalesiz olarak satışa çıkardığı iddiasıyla soruşturma geçirmişti. Bu soruşturma sonucunda Parlak'a 'kınama' cezası verilmişti.

Gürse.l Ekmekçi'nin görevden alınmasıyla ilgili olarak detaylı bilgiler ve nedenler kamuoyuyla paylaşılmamıştır. Ancak, Serdar Parlak'ın önceki soruşturması ve ceza alması, görevlendirilmesiyle ilgili bazı tartışmalara yol açmış olabilir.

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.