Tunceli-Erzincan Karayolu Heyelan Nedeniyle Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya

Tunceli-Erzincan Karayolu Heyelan Nedeniyle Kapanma Tehlikesiyle Karşı Karşıya
Tunceli-Erzincan Karayolunda Heyelan Trafiği Felç Etti! Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor.

Tunceli-Erzincan karayolunda sabahın erken saatlerinde meydana gelen heyelan, ulaşımı olumsuz etkileyen bir durum olarak karşımıza çıktı. Olay yerine ivedilikle müdahale edilmesi için Karayolları ekipleri harekete geçirildi. Heyelanın 64. kilometresinde gerçekleşen bu olayın ardından bölgede titiz bir çalışma başlatıldı.

Karayolları ekipleri, heyelanın etkilediği bölgede hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yolun trafiğe kapatılmaması için kontrollü bir ulaşım düzeni sağlanırken, ekipler heyelanın yarattığı tahribatı gidermek için büyük bir özveriyle çalışıyor.

tuncelide-heyelann.jpg

Heyelan nedeniyle oluşan bu durum, sürücülerin ve yolcuların dikkatli olmalarını gerektiriyor. Yetkililer, sürücülerden güvenliği ön planda tutmalarını ve trafik işaret ve yönlendirmelerine uymalarını istiyor.

Bölgedeki çalışmaların tamamlanıp yolun normal trafiğe açılması için ekiplerin yoğun çabaları devam ediyor. Heyelanın neden olduğu olumsuz etkilerin en kısa sürede ortadan kaldırılması için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam edecek.

tuncelide-heyelannn.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.