Tunceli Belediyesinde Kütüphane Açılışı yapıldı

Tunceli Belediyesinde Kütüphane Açılışı yapıldı
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli merkez Eski Kadın Yaşam Merkezi'nde yeni başkanlık binasında bulunan kütüphanenin açılışı ile Vecihi Timuroğlu Kütüphanesi'nde Pazarcık merkezli depremde hayatını kaybeden akademisyen ve tarihçi Mehmet Yıldırım'ın eserlerinin yer aldığı bölümünün

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı ‘Fatih Mehmet Maçoğlu, bu çalışmanın gençlerin gelecekleri için yapıldığını ifade ederek, kütüphane düzenlemesinde emeği geçen yaşamını yitiren Erhan Peker ve ailesine teşekkür ederek plaket takdim etti’

KÜTÜPHANEDE MEHMET YILDIRIM BÖLÜMÜ AÇILDI

fd5cf29c-8873-4138-aef0-4adee8978505.png
Kütüphane içi

Daha sonra Vecihi Timuroğlu Kütüphanesi’nde Dersim’in kültürel mirasının korunmasına katkıda bulunarak büyük emekleri olan akademisyen ve tarihçi Mehmet Yıldırım'ın eserlerinin yer aldığı bölüm açıldı.

155dc38e-1ef6-4419-b568-69c81c39e16f.png
Başkan plaket takdim ederken

Kütüphanede Mehmet Yıldırım’ın eserlerinin sergilendiği bölüme dair Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu, “Mehmet Yıldırım’ın çalışmalarını hatırlamak ve gelecek nesillere aktarmak bizim için çok anlamlı. Ailesine bu eserleri bizimle paylaştıkları için teşekkür ediyorum” dedi.


Son olarak Mehmet Yıldırım’ın anne ve babası Ali ve Hüsniye Yıldırım söz alan Başkan Maçoğlu ve Belediye Kültür Müdürlüğü emekçileri Yazar Mesut Özcan’a teşekkür ettiği gözlemlendi.

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.