Sürdürülebilir Kalkınma Projesi Dersim'de Başladı!

Sürdürülebilir Kalkınma Projesi Dersim'de  Başladı!
 hozathaber.com Muhabiri
Belediyemiz, Hollanda Büyükelçiliği'nin desteklediği ve I4D işbirliğiyle gerçekleştirilen 'Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilir Kalkınma' projesine ev sahipliği yapıyor.

Yerel Yönetimlerde Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının Ana Akımlaştırılması" teması altında düzenlenen yeni proje, şehrimizin belediyesinin ev sahipliğinde hayat buluyor. Hollanda Büyükelçiliği'nin cömert destekleri sayesinde gerçekleşen bu özel projede Belediyemiz, I4D ile omuz omuza çalışarak sürdürülebilir kalkınma amaçlarını yerel yönetimde nasıl daha etkin bir şekilde entegre edebileceğini araştırıyor.

Projede, sürdürülebilir kalkınma amaçlarını yerel yönetimlerin stratejik planlarına, politikalarına ve uygulamalarına daha derinlemesine nasıl entegre edilebileceği üzerine çalışmalar gerçekleştirilecek. Hollanda Büyükelçiliği'nin bu konudaki deneyim ve bilgisini, I4D'nin uzmanlık kapasitesiyle birleştirerek, yerel yönetimlerin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine daha etkin bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefleniyor.

Bu proje, sadece belediyemiz için değil, tüm Türkiye için örnek teşkil edecek bir yaklaşım sunmayı amaçlıyor. Hollanda Büyükelçiliği'nin sağladığı destek ve I4D ile olan işbirliği, projenin ulusal ve uluslararası düzeyde dikkat çekmesini ve bu alanda yapılan çalışmaların daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak gibi görünüyor. Belediyemiz, sürdürülebilir kalkınma amaçlarının yerelde nasıl daha etkili bir şekilde hayata geçirileceği konusunda önemli bir adım atmış bulunuyor.

surdurebilir-yonetimlerde-is-birligi.jpg

yerel-yonetimlerde-is-birligi.jpg

Bu haber toplam 712 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.