Skandal İddia! Dersim Barınağında Aç ve Susuz Bırakılan Hayvanlar Ölüyor!

Bazı hayvan hakları aktivistleri, Dersim'de bulunan bir belediye barınağında hayvanların bakımsız, aç ve susuz bırakılarak ölüme terk edildiğini öne sürüyor.

Dersim'de bulunan bir belediyeye ait hayvan barınağında skandal bir iddia gündeme geldi. Bazı sivil toplum kuruluşları ve hayvan hakları aktivistleri, barınakta kalan hayvanların bakımsız, aç ve susuz bırakılarak ölüme terk edildiğini öne sürdü. Bu iddialar yetmezmiş gibi bir başka şoke edici haber daha ortaya çıktı. Belediye yetkilileri tarafından ölü köpeklerin, domuzların geçiş güzergahları olan bir dereye bırakıldığı, bu sayede gece vakti domuzların ölü köpekleri yediği iddia ediliyor.

Bu trajik iddialar, sosyal medyada geniş bir yankı buldu ve binlerce kişi duruma tepki göstererek yetkililerin bir an önce konuya müdahale etmesini talep etti. Öte yandan bazı görgü tanıkları, barınaktaki hayvanların son derece kötü koşullarda yaşadığına ve birçok hayvanın bu sebepten dolayı hayatını kaybettiğine dair fotoğraflarını ve videolarını paylaştı.

Hayvan hakları savunucuları, bu iddiaların doğru olup olmadığının en kısa sürede araştırılmasını ve eğer iddialar doğruysa sorumluların bir an önce cezalandırılmasını istiyor. Ayrıca, hayvan barınaklarının daha şeffaf, denetlenebilir ve hayvan haklarına saygılı bir şekilde yönetilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Dersim Belediyesi'nden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken, gözler belediye yetkililerinin vereceği yanıta çevrilmiş durumda. Umarız bu trajik iddiaların gerçek olmadığını, eğer gerçekse de sorumluların en ağır şekilde cezalandırılacağını en kısa sürede öğreniriz.

bjjfjjfhfhfhfhkgjgg.jpg

dersim-hayvan-barinagi.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.