Seyfi Geyik Kimdir? Nerelidir? Özgeçmiş ve Haberleri

Seyfi Geyik Kimdir? Nerelidir? Özgeçmiş ve Haberleri
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, gençlik, eğitim ve kadınların iş yaşamına katılımı konusundaki projeleriyle dikkat çekiyor.

Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, Tunceli'nin Hozat ilçesinde uzun yıllardır hizmet veren, siyasi ve toplumsal alanda etkin bir figürdür. Seyfi Geyik, Hozat'ta doğmuş, ilköğretim ve lise eğitimini burada tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Ankara'da tamamladıktan sonra memleketi Hozat'a dönerek aktif siyasi yaşamına atılmıştır.

Geyik, genç yaşlardan itibaren toplumsal olaylar, çevre ve kültürel miras konularına duyduğu ilgi ile tanınmıştır. Bu tutkusu, onun yerel yönetimlerde görev almasına yol açmış, ardından da Hozat Belediye Başkanlığı'na seçilmiştir. Seyfi Geyik, başkanlık görevi süresince Hozat'ta birçok yenilikçi projeye imza atmış, özellikle gençlerin eğitimi, kadınların iş yaşamına katılımı ve turizm alanında birçok projenin hayata geçirilmesine öncülük etmiştir.

Aynı zamanda Seyfi Geyik, yerel yönetimlerin sosyal sorumluluk projeleri konusundaki çalışmalarıyla da tanınır. Özellikle eğitim, sağlık ve sosyal yardım alanlarında birçok projeyi hayata geçirmiştir. Geyik, bu projelerle hem Hozat'ın kalkınmasına katkıda bulunmuş hem de ilçenin sosyal yaşamını zenginleştirmiştir.

Seyfi Geyik, ayrıca sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürmüş, bu kuruluşlarla birlikte Hozat'ta sosyal, kültürel ve ekonomik alanda birçok projeyi hayata geçirmiştir. Geyik'in liderliğinde Hozat Belediyesi, ilçedeki gençlerin ve kadınların toplumsal yaşama daha etkin katılmalarını destekleyen projelerle tanınır hale gelmiştir.

Seyfi Geyik, özellikle yerel yönetimlerin halkla iç içe olması gerektiği ilkesini benimsemiş, bu anlayışla hizmet vermiştir. İlçe halkıyla sık sık bir araya gelerek sorunları ve beklentileri dinlemiş, bu sorunları çözme konusunda etkin adımlar atmıştır.

tunceli-hozat-belediye-baskani-seyfi-geyik-kimdir.jpg

Bu haber toplam 1243 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum