Sevdikleri Son Yolculuğuna Uğurladı

Sevdikleri Son Yolculuğuna Uğurladı
Tunceli Hozat Vefat Haberi

Tunceli'nin Hozat ilçesi, bugün kaybettiği sevilen bir ismi son yolculuğuna uğurladı. Zeynel Sarısaltık'ın yakını, bugün saat 13.00'te Hozat Cem Evi'ndeki Erkan'dan sonra son yolculuğuna uğurlandı.

Tören, Sarısaltık ailesinin, yakınlarının ve dostlarının yanı sıra bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti. Topluluğun gösterdiği birlik ve dayanışma, bu acı günün etkisini bir nebze hafifletti.

Zeynel Sarısaltık ve ailesinin yaşadığı bu derin acıyı paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz. Kaybın yarattığı acının zamanla hafiflemesini ve Sarısaltık ailesinin bu zor zamanlarda güç bulmasını umuyoruz.

Zeynel Sarısaltık ve ailesi, bu zor dönemde toplumun desteğini ve sevgisini hissetmeli. Tüm toplum olarak bu acıyı paylaşıyor ve Sarısaltık ailesinin acısını anlıyoruz.

Son olarak, Zeynel Sarısaltık ve ailesine taziyelerimizi sunuyor ve bu zor zamanlarında yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Kaybettikleri sevdiklerinin anısı, her zaman kalplerinde yaşayacak ve onları ilerlemeye devam etmeye teşvik edecektir.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 374 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.